Skip to the content

Xinnity Academy

Event met modulaire bar systemen

Op 11, 12 en 13 december gaven we onze eerste Xinnity Academy.
Op dit event demonstreerden we de technische aspecten van de nieuwe X-line. We bouwden samen met de aanwezigen enkele bars op in verschillende opstellingen.
Dit ging samen met een hapje en een drankje. 

Bij het binnenkomen kon je al kennismaken met een bar van 6 meter op 6 meter met klapdeuren, afgewerkt met verschillende houtlooks uit de collectie van onze partner Wonderwall Studios. 
Deze bar werd opgesteld om te laten zien hoe eindeloos we er mee kunnen bouwen. 

Daarnaast hebben we een frontbar van 10,8 meter opgesteld in witte melamine, met RGBW-led verlichting. Deze werd voorzien van een ingebouwde spoelbak met verlek. Alsook werd de bar voorzien van afsluitbare kastjes. Super handig voor op een beursstand of event. 
De backbar werd opgesteld met onze wandmodules (2,5 meter). Deze werd niet alleen gebruikt als backbar maar werd volledig ingericht als berging. Hier kon je gebruik maken van de legplanken om al het materiaal in op te bergen. Daarnaast is de berging voorzien van een deur die op slot kan. 

De balie heeft een speels karakter doordat we gebruik maken van verschillende hoogtes. Dit werd vervaardigd in witte laminaat gecombineerd met een hout-afwerking. 

 

Hopelijk kunnen we jullie ontvangen op ons volgend event. 

About the author